Narednih dana u BiH sunčano vrijeme

U većem dijelu Bosne danas će prijepodne preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom.

Tokom dana očekuje se postepeno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini, umjerena do jaka, bura. Dnevna temperatura od 13 do 19, na jugu do 24 stepena.

U nedjelju će u Bosni, u jutarnjim satima, biti pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove. U ostatku dana postepeno razvedravanje. U Hercegovini vedro. Jutarnje temperature od 5 do 11, na jugu do 14, a dnevne od 16 do 22, na jugu do 24 stepena.

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano. U Bosni, u jutarnjim satima, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu do 14, a dnevne od 19 do 24 stepena.

U utorak će biti pretežno sunčano. U Bosni, u jutarnjim satima, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 4 do 9, na jugu do 15, a dnevne od 21 do 26 stepeni.

U srijedu će biti pretežno sunčano. U Bosni, u jutarnjim satima, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 4 do 11, na jugu do 16, a dnevne od 20 do 24, na jugu do 27 stepeni.

U četvrtak će biti sunčano uz umjerenu oblačnost. U Bosni, u jutarnjim satima, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 4 do 12, na jugu do 16, a dnevne od 18 do 23, na jugu do 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close