BiHPrivreda

Najuspješniji bh. proizvođači na sajmu Sarajevo4Walls

U susret početku najvećeg sajma namještaja u BiH – Međunarodnog sajma namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS – danas je održana i press konferencija na kojoj je predstavljen sajam te neki od izlagača, domaći proizvođači Domavija, Wood team i Rattan Sedia. 

Sama činjenica da su neki od najuspješnijih BH proizvođača ukazali povjerenje sajmu Sarajevo4walls, govori dovoljno o veličini sajma ali i njegovom utjecaju na tržište. Oni ne kriju svoja očekivanja te naglašavaju koliko je Sarajevo4walls već nakon prvog izdanja zaslužio povjerenje.

Zeid Kobilica iz Wood teama kazao da je njegova firma, iako se bavi proizvodnjom stolica za strano tržište, ponukana rezultatima sajma Sarajevo4walls, pokrenula segment proizvodnje za domaće i regionalno tržište u domenu ugostiteljstva – opremanja ugostiteljskih objekata.

Neki od izlagača su na sajmu po prvi put ali i oni imaju velika očekivanja od ovogodišnjeg sajma.
Nermin Terzić iz Rattan Sedie kazao je da na sajmu vide priliku da predstave asortiman starim kupcima ali i da otvore neka nova tržišta.

I Domavija je prvi put na sajmu, Jasmin Kašić je kazao da kompanija izlaže na 350m2 i očekujeo veliku posjetu i povećanje prodaje.

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS počinje sutra, 12.04. i trajaće do 15. aprila, u dvorani Zetra H.A.Samaran.
Na sajmu izlaže više od 50 izlagača sa više od 70 brendova: Natuzzi, FEF export import, ENZA HOME, Domavija, Inside by Ećo, MATIS Group, Wood Team, Rattan Sedia, te mnogi drugi.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close