Najčešće greške koje radimo u vezi

Ko radi, taj i griješi, a kako veza zahtijeva puno rada, normalno je očekivati da će se tu i tamo dogoditi neka sitna greška.

Ovo su one koje radimo najčešće:

1. Prerano kažemo: “Volim te”
Ti si se zanijela u trenutku i rekla nešto što ne možeš povući, a on od neugodnosti nije znao što bi napravio pa se samo zahvalio? Svaka žena je barem jednom bila na jednoj strani ove priče, a dobra vijest je da to i nije tako strašna greška, prenosi Index.

2. Radimo previše
U idealnoj vezi, svako radi 50 posto. Problem je kada ti radiš 90 posto stvari, a on samo 10 posto. Osim što ćeš ga naviknuti da se ne mora truditi, s vremenom ćeš mu početi zamjerati jer ne daje dovoljno, iako si ga sama naučila na takvo ponašanje.

3. Tajimo velike stvari
Jedno je ako se praviš da je plava tvoja prirodna boja kose, ali ako u vezi tajiš stvari koje vam mogu naštetiti, kad-tad ćete se posvađati zbog toga. Ne kažemo da odmah na početku moraš reći sve svoje tajne, ali s vremenom ih je bolje podijeliti, kako ne bi bilo iznenađenja.

4. Koristimo krive riječi
Kada se svađamo, najlakše je nekome reći “Ti UVIJEK radiš ovo” ili “Ti NIKAD ne napraviš što tražim”. Sigurni smo da nisi baš svaki put u pravu, a ovakvim konstrukcijama rečenice samo povećavaš šanse za još veću svađu.

5. Potežemo stvari iz prošlosti
Ako ste prošlost ostavili iza sebe, onda za nju nema mjesta u novim svađama. Ako stalno potežeš neke stvari koje ste odavno riješili, nećeš puno postići, ali jedno je sigurno: Puno ćete teže riješiti svađu.

 

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close