LifestyleModa i ljepota

Na 39. Nivea BH Fashion Weeku bit će predstavljena kolekcija “Dreamcatcher”

Fashion Week je planiran za period od 14. do 16. novembra, a DeeDee Sparrow revija je na programu druge večeri, 15. novembra u 20 sati, u hotelu Holiday Sarajevo.

Sve što inspiriše kolekciju Dreamcatcher jesu krajnosti; crno i bijelo, nespojivo u smislu kombiniranja materijala i stilova, tačnije, sve što je inače potrebo da bi se postigao balans.

Dreamcatcher je simbol koji predstavlja krug života, svjetlost i tamu, mjesec i sunce, a svi njegovi dijelovi imaju značenje povezano sa prirodom, što je za DeeDee vječiti i neiscrpni izvor inspiracije. Baš kako će se Dreamcatcher pobrinuti da njegove spavalice imaju lijepe snove, haljine iz ove DeeDee kolekcije će osigurati onima koje ih nose da se ispod njih osjećaju ugodno, sigurno i mirno.

Materijale za kolekciju Dreamcatcher je kao i prethodnih godina obezbijedila firma GIR d.o.o. iz Gračanice; kolekcija je upotpunjena ručno izrađenim nakitom AdrianArtMacrame i elegantnim modelima cipela brenda Zizza Shoes koje su ove sezone u atraktivnim bojama pliša, velura i metalik kože, a ukrašene su biserima i ručno izrađenim ukrasima by Lota art koji su glavna odlika mini praznične kolekcije koja će uz DeeDee biti predstavljena na Fashion Weeku.

Klix
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close