M:tel raspisuje konkurs za najbolje studente elektrotehnike u BiH

Već treću godinu zaredom, kompanija m:tel raspisuje konkurs za m:stipendiste i poziva najbolje studente fakulteta elektrotehnike i informacijskih tehnologija da se prijave

Poslujući društveno odgovorno, m:tel odlučno podržava znanje i talenat, te pruža podršku mladim talentovanim studentima, kako bi njihov lični i profesionalni put ka budućnosti bio što lakši i okrenut usvajanju novih znanja i pozitivnih vrijednosti.

Ove godine, spisku m:stipendista pridružiće se još 25 najboljih studenata završne godine i apsolvenata prvog ciklusa studija, a koji imaju prosjek ocjena 8 i veći od 8.

Na konkurs mogu da se prijave studenti Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Sarajevu, Fakulteta elektrotehnike u Tuzli, kao i Fakulteta informacijskih tehnologija i Fakulteta strojarstva i računarstva u Mostaru.

Stipendisti će primati iznos od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija, a kompanija m:tel i ovog puta ponudiće svojim stipendistima mentorstvo i mogućnost prakse u kompaniji.

Prijavljivanje traje do 13.01.2013. godine, a više informacija o uslovima konkursa na www.mtel.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close