Mostar: Umirovljenici iz regije se okušali u sportskim disciplinama

Mostar je domaćin sedmih međunarodnih sportskih igara umirovljenika, koje su započele u subotu u Dvorani na Bijelom Brijegu.

Mostar je domaćin sedmih međunarodnih sportskih igara umirovljenika, koje su započele u subotu u Dvorani na Bijelom Brijegu.

Udruga umirovljenika Neretva ugostila je prijateljske udruge ”Knin”,”Osijek”, ”Sveti Vinćet – Istra”, ”Sunce –Crikvenica”, ”Cirkovice – Krističevo” i ”Slovenija”, koji se danas natječu u sportskim disciplinama koje su primjerene starijim osobama pikadu, šahu, bacanju lopte u koš i boćanju.

”Želim da se ugodno i lijepo osjećate u Mostaru i da ostvarite prijatejstvo jer je za vašu živutnu dob to najvažnije. Važno je i da kažemo da zdravo živimo, jer svaki trenutak kada se bavimo fizičkom aktivnošću donosi produžetak života, a ja vam prije svega želim dobro zdravlje i dug život”, rekao je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić na otvaranju sportskih igara.

”Umirovljenicima u ovoj regiji nije lako, došla je recesija i teške su teme, a danas mogu biti vesele teme. Drago mi je da sportski savez podržava ovu manifestaciju kako bi vam priredili ugodan provod. Želim da se ugodno osjećate u Mostaru i da kažete prijateljima da vrijedi doći u Mostar”, rekao je Bešlić zaželivši sportašima uspjeh na natjecanju, da sve prođe u najboljem redu i bez ozljeda.

Nakon igara za sudionike je planiran ručak, obilazak grada, zajednička večera i druženje, a dan kasnije u nedjelju umirovljenici po želji mogu posjetiti neku od hercegovačkih destinacija primjerice Međugorje, vodopad Kravice i sl, rekao je ranije za Bljesak.info Tomislav Primorac, predsjednik organizacijskog odbora Sportskih igara.

Galerija fotografija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close