Izetbegović javno na koljenima pred Radončićem

Izetbegović je rekao kako je do svađe s Radončićem došlo bez potrebe te da je spreman prijeći preko svega

”Što se tiče SBB-a mislim da smo bez potrebe na jednoj osobnoj razini ušli u jedan konflikt koji šteti Bošnjacima, pa samim tim i Bosni i Hercegovini” rekao je između ostalog Bakir Izetbegović u emisiji Interview20 koja će biti prikazana na BHT1 u srijedu 30. rujna u 21.00 sati.

”Radončić i ja imamo puno većih neprijatelja nego što smo jedan drugom”, rekao je Izetbegović dodavši kako ćemo novu parlamentarnu većinu imati u listopadu.

Lider SDA je rekao kako je uvjeren da tako misli i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

“Ja sam osobno spreman, jer ovo nije moj privatni biznis, neki moji povrijeđeni osjećaji, ponos i ostalo, ja sam spreman kao političar to staviti u drugi plan i raditi ono što je dobro za ovu zemlju jer mi imamo puno ozbiljnih problema pred sobom i ozbiljnijih neprijatelja nego što smo jedan drugome”, rekao je Izetbegović komentirajući odnos s Radončićem.

Ustvrdio je i kako ne može pregovarati o ustupanju premijerskih pozicija nekoj drugoj političkoj stranci ali da se o svemu drugom može pregovarati.

Govorio je i o Miloradu Dodiku te rekao kako međunarodna zajednica mora sada jasno povući crvenu liniju i zaustaviti ga te istaknuo kako se rješavanje pitanja ‘Sejdić-Finci’ može na stolu naći tek 2017. godine.

Značajnih suštinskih promjena Daytonskog sporazuma, rekao je Izetbegović, neće biti.

Bljesak.info

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close