Miss BiH 2014: Senzacionalni photo session u ekskluzivnoj trgovini „XYZ“

26 djevojaka koje su se plasirale na finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2014. krenule su sa pripremama. Prvo što je uslijedilo je odabir garderobe koju će ponijeti na dvonedeljne pripreme ovogodišnjeg izbora. Naše “kupoholičarke” trebale su obaviti shopping, te u izobilju mnogobrojnih trgovina, odluka je pala naravno na „XYZ“, koja je jedna od najboljih mjesta za shopping.

Cjelodnevna kupovina u „XYZ“ je bila prava poslastica, jer je upravo ovo mjesto modna tvrđava koja je zadovoljila u potpunosti ukuse naših kandidatkinja.

U novootvorenoj ekskluzivnoj trgovini „XYZ“ u Sarajevo City Centru, djevojkama su se svidjele kolekcije modnih dizajnera i pronašle su za sebe najnovije trendove koje nude svjetske modne metropole.
Tom prilikom odrađen je senzacionalni photo session s fotografom Ensad Adilovićem – Kinez.
Najljepše djevojke BiH su u svim kombinacijama outfita izgledale atraktivno, sigurno i samouvjereno odišući elegancijom i stilom.

Ukoliko i Vi želite biti u korak s vremenom i modom, osjećati se lijepo i ponosno, dok hodate ulicama grada, posjetite obavezno trgovine „XYZ“ – predlažu naše kandidatkinje.

Za više fotografija KLIKNI!

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close