LifestyleShowbiz

Marija Šerifović 18. marta u sarajevskoj Zetri

Sve pripreme za koncert Marije Šerifović teku po planu i vrlo uspješno. 18. marta u olimpijskoj dvorani Zetra sarajevska publika i svi oni koji dolaze iz cijele BiH uživat će zasigurno u vrhunskom scensko-muzičkom spektaklu. Organizator Of sound International se trudi da u svim segmentima organizacije Marijin koncert zaista bude istinski dogadjaj, ne samo za čuti , nego i za vidjeti.

BHRT je obezbijedila ekskluzivno pravo snimanja i emitovanja snimka koncerta, tako da će i oni koji ne budu u mogučnosti prisustvovati koncertu, imati sličan ugodjaj i pored malih ekrana u odgodjenom emitovanju.

Što se tiče programskog sadržaja, za sada je potvrdjeno da će Jelena Karleuša sa svojom plesnom grupom prirediti takav show, koji se neće razlikovati od onog što možemo vidjeti na svjetskoj sceni. Adila Maksutovića za Mariju ne veže samo duetska pjesma „Ne spominji ljubav“, koja je za kratko vrijeme postala regionalni hit, nego i dugogodišnje prijateljstvo. Adil u Sarajevu i BiH ima brojne fanove, pogotovo medju ženskom publikom. Ostale goste organizator će otkrivati tokom reklamne kampanje i to neće biti klasičan solistički koncert, jer će prema scenariju, svi Marijini gosti aktivno učestvovati cijelo vrijeme tokom izvodjenju programa.

Cijena ulaznica:

Parter………………………………………..10KM

Fan Pit……………………………………….20KM

Balkon tribine (A i E)…………………..15KM

Balkon tribine (B,b1,D,d1)……………20KM

VIP balkon „C“…………………………..30KM

VIP Exclusive……………………………..50KM

www.magazinplus.eu

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close