Male tajne za sretnu vezu

Sretna veza je i dalje ideal kojem teži najveći dio ljudi na planeti, no, samo manji dio njih uspijeva to i postići. Ako pitate stručnjake za veze, to i nije toliko teško ako partneri rade na svojoj vezi.

Tako žene, primjerice, obožavaju obične stvari kao što je držanje za ruku, jer na taj način stalno dobivaju signale da je veza u redu i dobro napreduje. Jednako važni su i pozivi ili poruke tijekom dana koje ženama daju osjećaj povezanosti. Čak tri četvrtine žena tvrdi da se nakon takvih poruka osjeća maženo i paženo.

Male nježnosti, dodiri u prolazu, poljubac u kosi i slični znakovi pažnje u javnosti ženama su izuzetno važni detalji koji ih još snažnije vežu za partnera, kao i usputni komplimenti koji dolaze iznenadno i bez posebnog uvoda.

S druge strane, muškarci obožavaju kad se njihov trud cijeni i pohvaljuje, jer im je jedno obično “hvala” jednako važno kao i “volim te”. Gotovo jednako tako važne su i pohvale pred prijateljima, koje muškaci jednostavno obožavaju čuti.

Seks u vezi povezan je najviše, vjerovali ili ne, s emocijama, jer svaki muškarac voli osjetiti da njegova partnerica žudi tjelesno za njim. Stoga, uz dobar i čest seks, potrebno im je povremeno spomenuti koliko vas usrećuje, i on će vam stvano skidati zvijezde s neba.

indikator.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close