Krivaja očekuje nove poslove nakon sajma u Kelnu

Zavidovićka Krivaja je jedna od sedam bh. firmi koje se predstavljaju na međunarodnom sajmu namještaja u njemačkom gradu Kelnu – IMM COLOGNE 2013. koji se održava od 14. do 20. januara. “IP Krivaja tradicionalno nastupa na najvećem i najkomercijalnijem sajmu namještaja u Kelnu. Ove godine nastupamo u organizaciji Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine. Zajedno sa još šest bh. firmi izlažemo na 200 kvadratnih metara. Krivaja u svom prostoru izlaže programe Ena, Ultra i Leon, te nekoliko novih uzoraka stolica. Uglavnom se radi o namještaju od bukovog drveta, masivu, osim u slučaju programa Ena, koji je kombinacija hrasta i medijapan-ploča”, kazala je Vera Hodžić, članica Radne grupe za pripremu Krivajinog nastupa u Kelnu.

Dobra organizacija Krivaja komerca i marketing-službe IP Krivaja Zavidovići trebali bi doprinijeti što boljem predstavljanju ove firme na prestižnom sajmu. “Sajamski nastupi su općenito prilika za susrete sa starim i novim kupcima. Krivaja uglavnom nakon tih sajmova ima uspješnu realizaciju ugovorenih poslova. To je prilika da se pokaže šta možemo i koje su naše mogućnosti. Iako su vremena takva kakva jesu, iako je firma u situaciji u kakvoj se nalazi, Krivaja još održava tradiciju, nudi kvalitet, pokušava pratiti trendove i nudi novitete koji su traženi na tržištu, tako da uglavnom održavamo korak sa svjetskim tržištem”, istakla je Vera Hodžić.

Evropa i svijet su uvijek voljeli i cijenili namještaj koji radi Krivaja. Zato se, objašnjava Hodžić, ostalo dosljedno tome da se ponudi kvalitetan namještaj, od punog drveta, koji ima dugotrajnost i tradiciju, uvodeći stalno nešto novo, nešto što se traži u određenom momentu.

Oslobođenje

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close