Koliko se ‘trošimo’ tijekom seksa

Koristeći svoj uređaj za vježbanje, koji mjeri otkucaje srca, žena iz Amerike je napravila zanimljiv eksperiment kojim je željela pokazati koliko se zapravo energije potroši tijekom seksa.

Naime, želeći otkriti što se to događa s našim srcem tijekom seksa, žena je tijekom 9-minutne spolne aktivnosti, noseći fitness narukvicu Fitbit koja mjeri otkucaje srca, zabilježile sve detalje od kako kaže ‘stavljanja kondoma do snažnog disanja nakon orgazma’.

Rezultat, koji je objavila online, je vrlo zanimljiv jer pokazuje kako joj se mijenjao rad srca i koliko je masti sagorila za vrijeme seksualnog čina. Naravno, ne radimo svi to na isti način, ali možda vam pogled na ispis njenog Fitbita malo pojasni stvari.

Fitness narukvicu stavila je nakon 20-ak minuta predigre i skinula ju nakon što je odnos završio. Komentirala je da se izboji na ispisu poklapaju s najstrastvenijim trenutcima tijekom odnosa.

Njena iskrena objava izazvala je podvojene reakcije – od kritika na račun privatnosti do sprdanja na račun trajanja odnosa, a ona je sve mudro komentirala “Pa neću sad valjda sa potpunim strancima raspravljati o detaljima svog seksualnog života”.

Bilo kako bilo, poanta je u tome da se strastvenim seksom uistinu potroši popriličan broj kalorija.

Bljesak.info

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close