Koji je vaš oblik guze i koja vam odjeća najbolje pristaje?

Postoje 4 oblika ženske stražnjice, a upravo bi oni trebali biti tvoja misao vodilja prilikom odabira odjeće koja će na najbolji mogući način istaknuti tvoje atribute.

U nastavku otkrij kojem obliku tvoja stražnjica pripada te provjeri nosiš li dobar model gaćica, kao i odjevne kombinacije.

1. ‘V’ OBLIK

Za ovaj oblik je specifično da je struk uži nego kukova koji se ističu. Stražnjica postaje je šira u donjem dijelu leđa, pa zato ponekad izgleda veće nego što zbilja je. Ako pripadate ovom obliku, za vas su brazilske gaćice najbolji izbor dok se tange nikako ne preporučaju! Osim toga, izbjegavajte pripijenu odjeću, a sve ostalo je dopušteno.

2. KVADRATNI OBLIK

Ovakav tip stražnjice najčešće imaju muškarci, ali i poneka žena. Kvadratni oblik karakterizira jednaka širina stražnjice u svim dijelovima, odnosno od struka skroz do dna. Vizualno izgledaju ravno, a kako bi to spriječili odaberite gaćice visokog struka s tankim pojasom na bokovima. Osim toga, odlično će vam pristajati široki modeli hlača koji su trenutno jako popularni!

3. OKRUGLI OBLIK

Struk je uži od guze koja je najčešće nešto veća od prosiječne. Naravno, to nije niti malo loše… :) Masno tkivo je dobro raspoređeno pa ovaj tip karakterizira poptuno zaobljen oblik. Odličan su izbor pripijene hlače i majice čiji rub podsjeća na slovo ‘V’. Što se tiće gaćica, slobodno posegnice za tangicama.

4. SRCOLIKI OBLIK

Upravo se ovaj oblik smatra najpoželjnijim, a prepoznat ćete ga po izrazito uskom struku i stražnjici koja je šira u donjem dijelu. Najpoznatije žene s ovakvom stražnjicom su zasigurno J.Lo, Kim Kardashian i Rihanna. Srcolikom obliku pristaju svi modeli gaćica, ali je bitno da nemaju izražen rub. Također, preporuča se odabir pripijene odjeće višeg struka.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close