Koje je vaše tajno oružje po horoskopu

Ovnica je vatrena osvajačica koja voli biti u centru pažnje i to čini dojmljivom seksepilnom odjećom. Voli se ‘utegnuti’, no to čini kako bi istaknula snage svoju ličnosti. Ovnice imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredna je u komunikaciji i stratsvena.

Bikica mijenja svoj pristup od nevine djevojke iz susjedstva do ženstvene femme fatale. Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole dodirivati tokom komunikacije.

Blizanka je vječno dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izrazito su šarmantne, brzo misle, razgovorljive su i komunikativne,. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole se transformirati i svoj zavodnički pristup mijenjaju zavisno o cilju,odnosno tipu muškarca.

Račice su nježne i osjetljive. Obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smaraju poželjnim partnerkama. Izrazito su ženstvene i vole pažnju kavalira.

Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole biti u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje će mane uvijek pretvoriti u prednosti.

Djevica imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, tako su i u igri zavođenja. Obično imaju igru dobre djevojčice, imaju profinjene crte lica i romantični stil odijevanja.

Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage se znaju dobro i primjereno odjenuti u svakoj situaciji, pažljivo se dotjeruju, no znaju itekako zavesti svojim stylingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Škorpionke su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, no znaju biti posesivne. Kada zavode igraju na toplo, hladno, pa partnera znaju doslovce pomutiti.

Žene Strijelci su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, no vole nakit. Krase ih duge noge, no nemaju pretjerane obline što lukavo znaju pretvoriti u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov je smijeh jednostavno neodoljiv.

Žena Jarac osvaja hladnoćom. One se doimaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično ‘napadaju’ slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a znaju istaknuti vitku figuru dobrom odjećom.

Žena Vodolija doima se nezainteresiranom o utisku koji ostavlja na muškarce,. Pripadnice ovoga znaka zanima duhovna razina, vrlo su moderne, hrabre ii neopterećene. Oboćavaju spij nespojivo u odijevaju, vole ljubičastu boju i znaju izgledati seksi čak i u tenisicama. Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Ribe su snene, nježne i osjetljive. No, to je samo trik zlatne ribice koja će se ‘nesvjesno’ uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, no bez problema će iskoristiti svoju kartu ranjive djeve.

Izvor: Dnevnik.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close