Klasov spot na Facebooku zabilježio preko pola miliona pregleda za pet dana

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Klas d.d. Sarajevo počela je sa emitovanjem svog novog spota za brašno.

Novi Klasov spot za brašno traje 50 sekundi i zapravo je trilogija spotova «Nema pite bez Klasovog brašna», «Nakon više podgrijavanja pita ostaje ista», i «Doktor za brašno – Klas», a zaštitno lice AS GROUP, poznati bh. glumac Enis Bešlagić, u spotu glumi sam sebe.

«Enis nas je i ovaj put fascinirao. Njegova ideja je originalna, i na njemu svojstven i prije svega duhovit način, u potpunosti dočarava dokazani kvalitet Klasovog brašna s tradicijom od 113 godina. Spot «Doktor za brašno» samo na društvenoj mreži Facebook imao je preko pola miliona pregleda za prvih pet dana od kako je postavljen, a čestitke dobijamo iz svih krajeva BiH i svijeta od naših vjernih kupaca. Ovako nešto još nismo imali», riječi su Rusmira Hrvića, direktora kompanije Klas d.d. Sarajevo.

U novom spotu Klasa, Bešlagić je na njemu svojstven način pokazao svoja kulinarska umijeća, isključivo zahvaljujući kvaliteti Klasovog brašna.

Ovaj spot je 100% domaći proizvod. Rađen je za domaću kompaniju i domaći brand, domaće produkcijske kuće «Arthur» iz Tuzle, uz režiju Adnana Huremovića.

Spotom se promovira brašno lidera mlinsko-pekarske i prehrambene industrije u BiH, čiji se vrhunski kvalitet postiže nabavkom prvoklasne pšenice, proizvodnjom u skladu sa međunarodno priznatim standardima upravljanja kvalitetom (ISO i HACCP), primjenom Halal normi, ali i obimnim proizvođačkim iskustvom.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close