Kiseljak: Održan prvi festival pjesme i plesa

U zadnje vrijeme svjedoci smo raznih gazbenih festivala koji nam pružaju glazbene zvijezde čije trajanje i nije baš toliko sjajno. Da je Kiseljak korak ispred, govori i činjenica da su sinoć na prvom festivalu pjesme i plesa KISS STARS u Pacifiku, pred više od 400 gledatelja  izabrana dva pobjednika prvog festivala ove forme na našim prostorima.

12 kandidata predstavilo se svojim plesnim izvedbama i koreografijama te pokazali kako se rad i trud u trajanju više od 5 mjeseci itekako isplati.

Na prvom festivalu pjesme i plesa u Kiseljaku publika je imala priliku uživati u domaćih i stranim hitovima. I to:

 1. Katarine Vujice koja se predstavila pjesmom grupe Magazin- Ginem.

  Laure Iskre koja je na festivalu proslavila svoj rođendan pjevajući pjesmu Lane Jurčević- Okovi na srcu

  Leona Krajinović sa pjesmom Ne zovi mama doktora koju u orginalu izvodi grupa Prljavo Kazalište


  Maje Pavlinović
  koja je pjevala pjesmu omiljene joj pjevačice Nine Badrić- Takvi kao ti

  Dolores Bošnjak koja se predstavila pjesmom grupe Magazin- Maslačak

  Ivone Čiče koja je pjevala svjetski poznati hit Rihanne- Where have you been


  Dolores Kalem
  koja je pjevala poznati hit Danijele Martinović- Pleši sa mnom


  Lidije Puljić
  koja je također pjevala pjesmu Danijele Martinović- Raspašoj


  Željka Kolakovića
  koji se predstavio pjesmom ultra popularnog Justina Biebera- All around the world


  Mije Mrnjavac
  koja je pjevala pjesmu poznate pjevačice Tajči- Hajde da ludujemo ove noći

  Mije Barešić koja jepjevala obradu svjetski poznate pjesme Dynamite

  Tee Barešić koja je izvođenjem pjesme Lako je sve grupe Feminnem oduševila publiku.

Uz petročlani žiri u sastavu gđe. Ružice Meić, Nikoline Pavlović, Petrika Marjanovića, Katarine Miličević te gđe. Marijane Budimir koji su ocjenivali vokalno izvođenje, scenski nastup te cjeloukupni dojam publika je svojim glasom također izabrala pobjednika festivala pjesme i plesa.

Prvo mjesto od strane publike osvojila je Ivona Čiča, djevojka koja se predstavila pjesmom Rihanne- Where have you been. Ivona dolazi iz Kreševa, do sada je nastupa na jako puno festivala što je publika na sceni mogla i primjetiti. Voli slušati stranu glazbu i nema glazbenog uzora.

Prvo mjesto od strane stručnog ocjenjivačkog žirija osvojila je Tea Barešić. Ona ima 10 godina, 4 je razred Osnovne škole u Kiseljaku te je glazbeni talent naslijedila od oca. Njeno izvođenje svakoga u publici je oduševilo zbog čega je nakon izvođenja ove pjesme još jednom otpjevavši acapella refern jasno pokazala zbog čega je ona najbolja na prvom festivalu pjesme i plesa u Kiseljaku.

Osim pjesme publika je imala priliku uživati u plesnim koreografijama članova Plesnog kluba Let's Dance Forever iz Kiseljaku koji već 17 godina s ponosom predstavljaju svoj grad osvajajući zapažene rezultate, tako da je publika imala priliku uživati u Hip Hop koreografiji, koreografiji Tanga koju se otplesali Laura Marković i Nikola Pavlović, plesnoj koreografiji Tacata, Cheerleading, Evolution koreografiji te specijalnoj gošći festivala Barbari Budimir koja je za ovaj festival otpjevala pjesmu Ako budem zvijezda ja- poznatu pjesmu serije Stella.

Organizacijom prvog festivala pjesme i plesa KISS STARS plesni klub Let's Dance Forever iz Kiseljaka još jednom je potvrdio kako je korak ispred u organiziranju značajnih manifestacija za mlade koji još uvijek nemaju prostora svojim građanima ali i široj javnosti predstaviti svoje umijeće bilo da je riječ o pjesmi ili plesu. Zahvaljujući organizaciji plesnog trenera Dejana Brkića, te gospođe Marijane Budimir koji su radili na specijalom osmišljavanju koreografija ali i glazbenih skladbi za ovaj festival koji nije podržan od strane nijednog sponzora, publika je s oduševljem prihvatila ovaj projekt koji je vodio Josip Milanović, dugogodišnji član plesnog kluba Let's Dance Forever.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close