Visoko

Kemal Kardaš pristupio Demokratskoj fronti

Demokratska fronta s ponosom može potvrditi da se našim redovima pridružio gospodin Kemal Kardaš, vijećnik i dobitnik najvećeg ratnog priznanja “Zlatni ljiljan”, koji je u prisustvu Povjerenika Demokratske fronte Visoko, gdina. Bajre Fejzića, i zvanično postao član Demokratske fronte. Ovo pristupanje značajno jača kapacitete Demokratske fronte u našoj misiji izgradnje građanske i demokratske države.

Demokratska fronta, stranka koja dosljedno promovira vrijednosti antifašizma, patriotizma i državnosti, sada je bogatija za jednog od najposvećenijih branioca ovih principa. Kemal Kardaš, prepoznat kao simbol borbe za slobodu, jednakost i pravdu, donosi sa sobom neprocjenjivo iskustvo i predanost, koja će dodatno osnažiti napore stranke.

Pristupanje Kemala Kardaša Demokratskoj fronti dolazi u ključnom trenutku kada se stranka fokusira na aktivan rad i unaprijeđenje uslova u našoj lokalnoj zajednici. Njegovo iskustvo u radu na poboljšanju lokalne infrastrukture, ekonomije i obrazovanja, kroz bogato iskustvo u radu Gradskog vijeća, već je donijelo konkretne rezultate, te će njegovo zalaganje za razvoj grada Visoko sada dobiti dodatnu podršku i institucionalni okvir kroz Demokratsku frontu.

“Demokratska fronta je uvijek bila posvećena transparentnosti, odgovornosti i bliskosti s građanima. S ponosom dočekujemo Kemala Kardaša, čija posvećenost i rad na dobrobit lokalne zajednice savršeno odgovaraju našim vizijama i ciljevima. Zajedno ćemo raditi na izgradnji bolje budućnosti za sve građane Bosne i Hercegovine,” istaknuo je Bajro Fejzić, Povjerenik Povjereništva Demokratske fronte Visoko.

Kemal Kardaš je istakao kako je Demokratska fronta prepoznala važnost zdravih ideja, patriotizma i otvorenosti ka građanima, vrijednostima koje su ključne za razvoj demokratskog društva. “Demokratska fronta pruža platformu za realizaciju vrijednosti koje su mi od suštinskog značaja. Zajedno ćemo se zalagati za napredak naše lokalne zajednice i promicanje antifašističkih vrijednosti,” rekao je Kardaš.

Uz novo pojačanje u vidu Kemala Kardaša, Demokratska fronta nastavlja svoj put ka jačanju građanske i demokratske države, sa jasnom vizijom i predanošću razvoju lokalnih zajednica, te borbi za pravdu i jednakost za sve građane.

Gradski odbor Demokratske fronte Visoko

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close