Kakvi roditelji, takva djeca …

A o javnom seksu Stefani i Ervina u Velikom bratu oglasile su se i njihove majke: Evo šta one o tome misle

Menadžer solarijuma Ervin Mujaković i vampirica Stefani Banić u pripitom stanju prvo su se ljubakali, da bi se kasnije malo više opustili – pišu srpski mediji

Oni su se opustili na standardan način – ispod pokrivača.

 

Da li je htio da se oslobodi etikete koju je dobio u Bosni da je gej ili mu se samo poslije dva dana dopala Stefani, nije se izjašnjavao, ali Ervin je već postao hit na internetu.

– Ljudi, nemojte nikad da pijete. Popila sam sigurno tri deci votke. Kad hoćeš da se zaje..vaš s alkoholom, onda platiš i cijenu. Znate šta ću vam reći – boli me ku..c, desilo se pa se desilo – rekla je Stefani, a onda zapjevala „to mi je u krvi“.

Ipak, kasnije je izjavila kako joj je jedino žao majke jer je „rodila monstruma“.

– Jadna žena. Trebalo je da ima najbolju kćerku, a dobila je monstruma – kazala je Stefani i da naglasi – podrignula.

 

Njena majka Katja za „Blic“ kaže da tu scenu nije vidjela.

 

– Vidjela sam da je plakala i da se kajala. Ona je u duši jako dobra osoba, a u suštini nema potrebe da se kaje zbog toga što je uradila. Ona nije udata, nema dečka, pa samim tim ni obaveza prema nekom drugom muškarcu. Naškodila je samo sebi – kaže mama Katja.

Ervinova mama je rekla – “biće još akcije”!

– Biće do kraja još veza i djevojaka! Popili su koju čašicu više, ne bi on to inače tako javno radio. Moj sin je momak za poželjeti –  rekla je Vahida Mujaković za Kurir.

 

(pulsonline.rs)

https://youtu.be/vum1G_rUFz4

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close