Kako do orgazma svaki put

Kako je pokazalo jedno nedavno istraživanje, žene mogu uživati i u seksu koji ne rezultira nužno orgazmom. Ipak, nedostatak orgazma donosi osjećaj frustriranosti koji za seks nikada nije dobar. Ako želite osigurati orgazme baš svaki put, slijedite ovih nekoliko savjeta američkih seksualnih terapeuta.

Ta divna predigra
Za ženin orgazam predigra je iznimno važna i nastojite je ne preskakati. Poljupci, dodiri, milovanja, riječi… Iskoristite sve na najbolji mogući način. Ženi treba nešto više vremena da se uzbudi, a što je uzbuđenija, veća je mogućnost za orgazam. Ako ste u stalnoj vezi, svakako partneru objasnite što vas pali i u čemu uživate. Kad to napravite, obavili ste veliki posao čiji će rezultat biti vrhunski orgazam.

Uključite mozak
Već i vrapci na granama znaju da je glavni spolni organ zapravo mozak. Uključite ga! Mislite na ono što vas uzbuđuje, što vas u trenutku prebacuje u seksualno raspoloženje. Može to čak biti i Brad Pitt ili netko drugi tko vam je seksi. Važno je samo da ste u seksi raspoloženju u glavi.

Ljubav prema vlastitom tijelu
Ako ne volite vlastito tijelo, teško da ćete uživati u seksu. To je potvrdilo već nekoliko istraživanja. Dakle, naučite voljeti svoje tijelo. Za početak, koncentrirajte se na one dijelove tijela za koje smatrate da su lijepi i seksi. Promatrajte ih u ogledalu i osjetite vlastiti seksipil. S vremenom pređite i na dijelove koji vam baš i nisu dragi. Objasnite si da sa seksi dijelovima čine jednu skladnu cjelinu te da ste vi jedna superseksi žena. Vrijeme i vježbe učinit će svoje, a vaš će seksualni život procvjetati.

Budite koncentrirane
Jedno je istraživanje pokazalo kako ženski mozak tokom seksa odluta na mnoga različita mjesta. Jesam li platila račun za struju? Što ću sutra obući na posao? Kako da stignem u subotu na sniženje u omiljenom butiku? Takve misli odvlače žene od užitka. Budite prisutne u tom trenutku, pokušajte kontrolirati svoje misli. Za to će trebati vremena i prakse, ali na kraju će se itekako isplatiti, prenosi tportal.hr.

Opustite se i zabavite
Seks je jedna od onih stvari u životu koje ne treba shvaćati previše ozbiljno. To znači da ne trebate opsesivno razmišljati o njemu i neprestano misliti na orgazam – hoće li ili neće doći. Opustite se, zabavljajte se u krevetu sa svojim partnerom. Vežite uz seks puno smijeha. Takav pristup brzo će vas dovesti do neslućenih vrhunaca.

Birane poze
Nisu sve poze omiljene ženama. U nekima jednostavno lakše doživljavaju orgazam. Razmislite, u kojim pozama vi najbolje dolazite do vrhunca? Usto, možete se opskrbiti i pomagalima uz koja ćete lakše doživjeti orgazam.

Strategija
Baš kao i kod mnogih drugih stvari u životu, i seks zahtjeva pomno izrađenu strategiju. To ne znači opsesivno razmišljanje nego pametnu strategiju. Drugim riječima, bilo bi dobro da se malo informirate o seksualnosti, o načinima na koje funkcionira žensko, ali i muško tijelo te o sebi samima. Kada dođete do određenih spoznaja, bit ćete bolje upućeni u tajne vlastite seksualnosti, a to garantuje sjajan seksualni život ispunjen orgazmima.

Oslobođenje

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close