Izvještaj MUP-a ZDK za 21.04.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 21.04.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Visoko

Dana 21.04.2013. godine, u mjestu Šareni Hanovi, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila VW golf II, registarskih oznaka A22-E-518, vlasništvo A.E. iz Visokog. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Kakanj

U toku noći 20/21.04.2013. godine, u mjestu Hasa, izvršena je krađa elektro trafoa sa bazne stanice. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Usora

Dana 20/21.04.2013. godine, u mjestu Omanjska, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo M.K., iz koje je otuđena mašina za sušenje veša i neutvrđena količina posuđa. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Usora.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close