Izvještaj MUP-a ZDK za 11.06.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 11.06.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Visoko

Dana 10/11.06.2013. godine, u mjestu Grajani, izvršena je krađa putničkog motornog vozila fiat tipo, registarskih oznaka E76-O-069, vlasništvo S.Z. iz Visokog. Uviđaj su izvršili istražitelji Policijske stanice Visoko.

Zavidovići

Dana 11.06.2013. godine, u mjestu Klek, od strane službenika policije pronađen je zasad od trinaest stabljika koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju. Uviđaj su izvršili istražitelji Policijske stanice Zavidovići, nakon čega su pronađene stabljike izuzete.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Zenica

Dana 11.06.2013. godine, na pješačkoj stazi u ulici Prve zeničke brigade, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali skuter nepoznate marke i registarskih oznaka, i pješak G.Lj. iz Zenice, koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili službenici Policijske uprave I.

Dana 11.06.2013. godine, u ulici Bulevar kralja Tvrtka I, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo škoda, registarskih oznaka 936-A-715, kojim je u pravljao M.M. iz Zenice, i pješak B.S. iz Zenice, koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede. Uviđaj su izvršili službenici uniformisane policije.

Na području Kantona dogodilo se još osam saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close