Izvještaj MUP-a ZDK za 03.07.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 03.07.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je pet lica zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
 
Zenica

Dana 03.07.2013. godine, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila „VW passat“, registarskih oznaka G845FU, vlasništvo T.-M.M. Istog dana, policijski službenici Policijske stanice Kakanj su u ulici 7. muslimanske brigade u Kaknju, pronašli navedeno vozilo na kojem su se nalazile registarske oznake E19-A-376. Vozilo je vraćeno vlasniku, te je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 03.07.2013. godine, u ulici 9. maj, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo Š.N., iz koje je otuđena određena količina raznih predmeta. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close