Izvještaj MUP-a ZDK za 02.07.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 02.07.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 10 slučajeva, kojom prlikom je jdno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
 
Kakanj

U toku noći 01/02.07.2013. godine, u mjestu Varda, izvršeno je krivično djelo teška krađa u trgovačku radnju “Amna”, vlasništvo O.E., kojom prilikom je otuđena određena količina novca, kafe i cigareta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Tešanj

Dana 02.07.2013. godine, na parking prostoru u mjestu Jelah, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila VW golf 5, registarskih oznaka ZH 577702, vlasništvo B.A. iz Tešnja. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA
 
Tešanj

Dana 02.07.2013. godine, na lokalnom putu u mjestu Raduša, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem s kolovoza bicikla kojim je upravljao H.O. iz Tešnja, kojom prilikom je isti zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika uniformisane policije.

Na području Kantona dogodilo se još 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close