Izbor Best Model BiH for Best Model of the World na Fashion week-u Banja Luka

U sklopu 29. Nivea BiH Fashion Week-a održat će se izbor za Best Modela BiH for Best Model of the World, točnije u nedjelju 11.11. u Hotelu Bosna s početkom u 20:00 h. Svi učesnici izbora imat će priliku da se predstave u najboljim modnim brandovima poput Nerzz Bešlagića, Shooter-a, kao i haljina modne kuće Carmen line by Orijana.

Nerzz Bešlagić, preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom izrade odjevnih predmeta od kože i krzna. Za modele koriste samo najfinije materijale kože i krzna, prerađene po najsuvremenijim tehnologijama. Svi modeli su nosivi i u skladu sa svijetskim modnim trendovima.

Shooter brend nastao je kao izraz mladalačke energije neukroćenog bunta, slobode da se bude ono sto jesi. Dizajnerski tim prati, ali i postavlja standarde, a svaka nova kolekcija prilika je za izraz nove inspiracije. Shooterovi proizvodi nastaju u najsuvremenijim proizvodnim pogonima u zemlji i inostranstvu uz kontrolu kvaliteta, jer potrebno je zadovoljiti ne samo visoke zahtjeve naših kupaca, već i naše sopstveno shvatanje pojma vrhunskog proizvoda. Generalni zastupnik za BiH DOO RB BIJELJINA JEORDIES. Do 2011.  je bio zastupljen samo na podruciju Turske, međutim u martu 2011. prva radnja je otvorena i na područiju BiH. Ono što vam Jeordies nudi jeste širok asortima muske konfekcije uz dobre cijene, dobar kvalitet i uvijek u korak s najnovim trendovima.

Vjenčanice Carmen by Orijana kreirane su za moderne, avangardne i smjele djevojke, to su unikatne haljine u kojima će svaka djevojka na svom vjenčanju biti kraljica.

Prošlogodišnji pobjednici su Asmir Hanifić i Marina Poletan. 04.12.2012. otputovali su za Istanbul na takmičenje kako bi najbolje predstavili svoju državu.

Best Model BiH daje pobjednicima izvrsnu priliku da budu primjećeni kako od strane domaćih tako i stranih modnih agencija. Pobjednici putuju u Tursku u decembru 2012. na svjetski izbor.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close