PolitikaSvijet

Indija ne odustaje i uvodi Tewarijev generator besplatne energije

KONAČNI OBRAČUN KOJI ĆE PROMENITI SVET: Uprkos pretnji Zapada, Indija ne odustaje i uvodi Tewarijev generator besplatne energije

Svoj program razvoja besplatne energije Indija smatra pitanjem nacionalnog ponosa i spremna je suprotstaviti se ‘petrodolarskim zemljama’ koje se tome protive tako što će podržati bezreakcijski AC sinhroni generator (RLG) što ga je izumeo Paramahamsa Tewari, elektroinženjer i bivši izvršni direktor preduzeća pod nazivom Nuclear Power Corporation of India.

Pre više godina Tewari je takođe dokazao teorije povezane s homopolarnim motorom Brucea de Palme.

Po svemu sudeći, jedna država ne može implementirati svoj vlastiti program besplatne energije bez razmatranja svih mogućih posledica, uključujući vojni odgovor petrodolarskih zemalja npr. Saudijske Arabije, UK-a, SAD-a. Iz tog razloga Indija združuje svoj vojni program s ruskim, jer se Rusija zajedno sa zemljama BRICS-a suprotstavlja ‘nacionističkoj’ kabali koja nameće svakojake sankcije ne bi li je uništila.

BRICS alijansa ranije je bila obećala da će ‘pustiti u opticaj’ sve zataškane tehnologije tipa besplatne energije, kako bismo ih mogli odgovorno koristiti. No, do sada nisu održali zadanu reč.

To je suštinska promena u načinu na koji se može stvarati energija. RLG nadilazi prisutne nedelotvornosti AC generatora (izmenične struje). Patenti su prijavljeni i RLG je spreman da bude licenciran kompanijama koje proizvode rotacijske električne strojeve. Ustvari, vode se razgovori s kompanijama na tri kontinenta.

Mi smatramo da RLG predstavlja osnovno otkriće, a ne samo inovaciju. Čovekovo prvo osnovno otkriće bilo je iskorišćavanje i kontrolisanje vatre. Drugo je bilo točak. Treće je bilo iskorišćavanje i kontrolisanje elektriciteta. Četvrto je iskorišćavanje i kontrolisanje atoma.

Prve četiri ove inovacije obuhvatale su razumevanje materijalnih elemenata. RLG se zasniva na razumevanju nematerijalnih svojstava prostora. Tewarijeva potraga za prirodom stvarnosti odvela ga je od proučavanja drevnih indijskih Veda do formulacije ‘teorije prostornog vrtloga’. To je nova teorija koja objedinjuje odnos između prostora, mase, inercije, svetlosti i gravitacije. Oslanjajući se na principe opisane u vedskim spisima, Tewari je uspeo prikazati matematički model koji objašnjava Tesline reči kada je rekao:

reactionless generator 1.jpg

„Sva opaziva materija potiče iz jedne prvobitne materije ili jedne nepojmljive razređenosti koja ispunjava čitav prostor, a to je akaša ili svetlonosni eter na kojeg deluje životvorna prana ili stvaralačka sila. Ona dovodi u postojanje, u beskrajnim ciklusima, sve stvari i pojave”. – Nikola Tesla, iz teksta pod naslovom Najveće čovekovo postignuće, 1907.

Večito kretanje bez spoljnog izvora

Uverenje o tome da udelotvornost ne može biti veća od 100% potiče od nepotpunog razumevanja svojstava prostora. Drugi zakon termodinamike mora se promeniti kako bi se mogla uzeti u obzir činjenica da prostor nije prazan, kao što su nas učili poslednjih 150 godina. RLG funkcioniše na principu onoga što je nazvano „večitim kretanjem bez spoljnog izvora”. Mnogi iskusni elektroinženjeri koji se bave proizvodnjom AC generatora samostalno su testirali RLG te su potvrdili njegovu delotvornost. Vreme je da se fizičari maknu s puta i modifikuju svoje teorije, a da se inženjeri prihvate konstrukcije i proizvodnje.

Teorijske postavke i matematički modeli mogu se naći na TEWARI.ORG.

Radi praktične demonstracije stvaranja električne struje iz medija prostora, Tewari je izradio bezreakcijske generatore koji rade s delotvornošću naprava koje stvaraju besplatnu energiju. Time je pokazao da fizičari već 110 godina pogrešno shvataju prirodu prostora te je dokazao da je prostor energetski izvor za stvaranje osnovnih oblika energije.

Zašto uvođenje nove energetske tehnologije nije moguće nikako sprečiti

Nije trebalo dugo da proizvođači kočija počnu voziti kočije bez konja. Nije trebalo dugo da ljudi koji su putovali preko kontinenata vozom napuste železničke pruge i pređu u avione. Prirodni gas menja ugalj i ništa tu ne mogu učiniti železničke kompanije, rudari uglja ili proizvođači uglja.

Jeftinija i delotvornija energija uvek pobeđuje skuplju. Ugalj je zamenio drva, a nafta je zamenila ugalj kao glavni izvor energije. Sve što je delotvornije povećava cifre na donjoj liniji poslovne knjige. Dolari jure za delotvornošću. Nedelotvornost će biti istisnuta delovanjem sila tržišta.

Stoga uvođenje mašina delotvornijih od onih trenutno prisutnih na tržištu jednostavno se ne može sprečiti.

Paramahamsa Tewari ipak nije dočekao uvođenje svog izuma u širu upotrebu (nadam se da mi hoćemo). Umro je 27. novembra 2017. u 81. godini života, u indijskoj državi Uttar Pradesh.

(nexus-svjetlost.com)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close