PolitikaSvijet

UN, EU i Soros poklonili migrantima prepaid debitne kartice kako bi financirali njihovo putovanje u Europsku uniju

Kako bi se ilegalni migranti nosili sa financijama tijekom svojih dugih putovanja do i kroz Europu, dobili su debitne kartice, otkrila je slovenska web stranica Nova24tv.si

Prema portalu, UNHCR i EU, u suradnji s MasterCardom i Sorosom, velikodušno predaju prepaid debitne kartice migranatima.

Na karticama se nalazi logotip EU i UNHCR-a. Nisu potrebni nikakvi osobni dokumenti za dobivanje ili korištenje kartica – a umjesto imena vlasnika kartice, napisano je “UNHCR” i broj ispisan na kartici.

Prema portalu Nova24, podaci su došli iz izvora unutar hrvatske policije, u kojem se navodi da su migranti dobro opremljeni novootvorenim, visokokvalitetnim čizmama, pješačkom odjećom, pametnim telefonima, pa čak i oružjem.

Tijekom zaustavljanja u istočnoeuropskim zemljama, oni podižu gotovinu s bankomata kako bi popunili zalihe.

MasterCard je objavio 2016. da je izdao prepaid debitne kartice kako bi “omogućili imigrantima mobilnost, fleksibilnost i dostojanstvo”.

U priopćenju prošle godine, MasterCard je također najavio suradnju s Georgeom Sorosom s ciljem “kataliziranja i ubrzavanja gospodarskog i socijalnog razvoja ranjivih skupina u svijetu, posebice izbjeglica i migranata”.

U priopćenju je objavljeno da je George Soros izdvojio 500 milijuna dolara za privatna ulaganja koja će povećati sposobnost rješavanje izazova s​kojima se suočavaju migranti, uključujući izbjeglice i njihove zajednice domaćini širom svijeta.

Ninoslav Vucetic@NinoslavVucetic

@NebojsaMedojevi BANČNE KARTICE so tudi dokaz, kako EU uničuje Europsko kulturo.!? Vabi jih z denarjem, da povzročajo nasilje.??
KDO migrantom daje takšne bančne kartice za dvigovanje denarnih sredstev, brez imena in priimka? ‘MALJEVAC

Novi-Svjetski-Poredak.com

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close