Visoko: IGM finalizira stambeni objekat u Carici

Industrija građevinskog materijala „IGM“ Visoko, koja posljednjih godina u Visokom, Ilijašu, Vogošći i Sarajevu postavlja standarde i u oblasti stanogradnje obilježila je godišnjicu početka izgradnje stambenog objekta u Carici. Pored prepoznatljivih stambenih objekata u ulici Branilaca, kod nekadašnje robne kuće „Vema“, zatim u naselju Carica, ovih dana finaliziraju se fasadni radovi na četvrtom petospratnom „IGM“ stambenom objektu Carica 2.

Prodaja stambenih jedinica u Carici 2 je počela. U ponudi su stanovi različitih kvadratura, od 47, 59, 78, 83, 85, do 91 metara kvadratnih, po cijeni od 1.350 KM i 22 garažna mjesta (http://igm.ba/usluge.php?go=carica).

S obzirom da „IGM“ u samom procesu projektiranja stambenih objekata vodi računa o tokovima modernog života i potrebama savremene porodice, i u objektu Carica 2 su u ponudi stanovi izgrađeni kvalitetnim materijalima, Ekoterm zidova, Ekopor fasade (10 cm), Perfecta vanjske stolarije sa šestokomrnim profilom i trostrukim staklom i opremljeni po visokim standardima, od hrastovih vrata, štokova i parketa, protuprovalnih i protupožarnih vrata, sa liftovima u obje lamele, mogućnošću plinskog etažnog i drugog načina grijanja, sa klima uređajima i drugim priključcima… Ništa manje nije bitan i sigurnosni aspekt u vidu korištenja elektronskih kartica i upotrebom video interfona i videonadzora unutrašnjosti zgrade, garaže i okolnog prostora sa 16 kamera i mogućnošću snimanja.

Industrija građevinskog materijala „IGM“ završetkom četvrtog stambenog objekta Carica 2 vidno poboljšava stambeni ambijent Visokog i čini ga mjestom ugodnog i modernog življenja.

(igm.ba – Ancho BA)

https://youtu.be/tskiK_tfjL0

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close