Humanitarnoj organizaciji ”Muslim Educational Society” zahvalnica Općine Visoko

Uručena zahvalnica donatorima za uspješnu realizaciju projekata za pomoć socijalno najugroženijem stanovništvu Općine Visoko

Danas je u kabinetu općinske načelnice direktor JU “Centar za socijalni rad” Visoko ,Šaćir Čelebić uručio zahvalnicu za predstavnike Humanitarne organizacije ”Muslim Educational Society” , za doprinos u poboljšanju socijalnog položaja stanovništva Općine Visoko .

Nakon što je potpisan sporazum o implementaciji projekta za pomoć najugroženijem stanovništvu Općine Visoko, a između Kemala Bakovića, direktora kompanije ”Abras Company” i ispred Humanitarne organizacije ”Muslim Educational Society” te direktora JU Centra za socijalni rad Visoko, Šaćira Čelebića, pristupilo se realizaciji projekata.

Donacijom od 34.000 eura, realizirana su tri projekta , koji su uključivali nabavku ogrijeva, humanitarnu pomoć i zaštitu zdravlja socijalno najugroženijeg stanovništva Općine Visoko . Načelnica Babić i direktor JU “Centar za socijalni rad” Visoko, Šaćir Čelebić su izrazili zahvalnost našim prijateljima iz Bahreina, uz želju da ovo bude početak jedne dobre dugogodišnje saradnje.

magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close