Hrvati ljuti zbog slika sa bazena: Kako bi vama bilo da vas cijeli svijet vidi gole?!

Zvijezde dana bila su dvojica hrvatskih fotoreportera, koji su u maniri najboljih svjetskih paparazza, skriveni u grmlju, slikali hrvatske igrače kako se, goli, kupaju na bazenu

 

Glavna tema razgovora sa selektorom  hrvatske nogometne reprezentacije nije bilo zdravstveno stanje Luke Modrića, nije ni povratak Marija Mandžukića, a ni postava koju će Niko Kovač suprostaviti Kamerunu.

 

Zvijezde dana bila su dvojica hrvatskih fotoreportera, koji su u maniri najboljih svjetskih paparazza, skriveni u grmlju, slikali hrvatske igrače kako se, goli, kupaju na bazenu. Bilo je to prvo pitanje Niki Kovaču, a pitala je brazilska novinarka Helena.
Jeste li vidjeli fotografije, pitala je radoznala Helena.

– Jesam, a vi?

-I ja…

– Jeste li uživali – sad je i Niko Kovač pokazao radoznalost.

 

Svijet je vidio “alate” kojima raspolažu hrvatski nogometaši, bilo je tu eksponata i za naslovne stranice “onih” časopisa. Ali, umjesto da to prihvate kao razbibrigu i malu duhovitost fotoreportera, koji se od prvog dana ne smiju približiti kampu ni na puškomet, igrači su jedva dočekali da proglase silenzio stampa. Od danas izjava nema. Žele kazniti medije, a zapravo kažnjavaju publiku…
Niko Kovač je samo nemoćno slijegao ramenima.
– Ne mogu ih ja povući za uši i narediti da vam i dalje budu na dispoziciji nakon što ste to učinili njima i njihovim obiteljima. Kako biste se vi osjećali da vas slikaju gole? – Dečki su rekli ne, a vi znate zašto. I riješite to među vama. Vrijedi li silenzio do sutra ili do kraja prvenstva, ne znam. Respektiram mišljenje svojih igrača, znam da samo radite svoj posao i dosad ste bili izuzetno profesionalni, no sada ste uprskali stvar. Te je slike vidio cijeli svijet – rekao je selektor.

 

 

(Jutarnji.hr)

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close