HDZ besplatno prevozi svoje ovce iz BiH do birališta

Stranka protiv koje se vodi postupak kao zločinačke organizacije – HDZ učinit će sve da se vrati na vlast u Hrvatskoj. Protestna događanja u Hrvatskoj, od onoga prošlogodišnjeg antićiriličnog i antisrpskog „za hrvatski Vukovar“, do aktualnoga cirkusa nekolicine branitelja u Savskoj ulici – više je nego očito – izrežirana sa od ove stranke uz svesrdnu pomoć takozvane Katoličke crkve u Hrvatskoj u cilju ponovnog preuzimanja vlasti.

HDZ-ova mašinerija aktivirala je sve kapacitete u tom cilju. Militantni i nazadni crkveni predstavnici, biskupi i sitni kler, uložili su se maksimalno u ovu kampanju, a da će Organizacija izvlačiti ljude iz kreveta i voziti ih da daju glas njihovoj kandidatkinji potvrđuje i vijest iz Mostara, koju prenosi medijski pokrovitelj Organizacije (HDZ) osumnjičene kao zločinačke – hercegbosansko izdanje Večernjeg lista. „Glavni tajnik HDZ-a RH Milijan Brkić u Mostaru je održao prošireni radni sastanak Izbornog stožera HDZ-a BiH, uoči 2. kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj. Na sastanku u Domu HDZ-a dogovorena su rješenja kojima sestrinske HDZ stranke osiguravanju uvjete za što veću izlaznost birača Hrvata u BiH. Zbog važnosti svakog glasa, za 2. krug organiziran je besplatan autobusni prijevoz glasača iz općina Unsko-sanske, Posavske, Distrikta Brčko, Tuzlanske, Zeničko-dobojske, Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske, Hercegbosanske i Središnje Bosne prema konzularnim uredima u Tuzli, Sarajevu i Mostaru, a za općine iz Sjeverozapadne Bosne prema konzulatu u Banja Luci.“

HDZ po običaju ne preza od toga da vrbuju po selima bake, stare, neupućene, osobe sa smetranja u razvoju, dok mladi i perspektivni Hrvati kao metlom pokupljeni napuštaju BiH.

Prometej

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close