BiHPolitika

Gradiška: Đurica je Milicu izbo više puta, a onda nazvao oca pa se objesio…

Đurica Tadić /24/ iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić /20/ iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

TUGA I BOL U GRADIŠCI, SVI ŠOKIRANI
Uznemirujući detalji krvavog zločina u BiH: Đurica je Milicu izbo više puta, a onda nazvao oca pa se objesio…

Nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi

Gradišćani se opraštaju od Milice B. (20), djevojke koju je sinoć ubio Đurica T. (24), koji se nakon krvavog zločina objesio.

Kako piše ATV, saznaje njih dvoje su odnedavno u vezi, a jučerašnji dan su proveli zajedno, a prije brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se vozao automobilom.

On ju je potom odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je iz za sada nepoznatih razloga prvo ubo nožem u kuk. Djevojka je pokušala da pobjegne, ali ju je ubica stigao te ubo u predjelu rebara i potom masakrirao, saznaje ATV iz izvora bliskih istrazi.

Kako ATV saznaje, nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi.

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom uputili na lokaciju koju mu je rekao Đurica te zatekli stravičan prizor.

Đurica se objesio na drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored.


Mračni oblaci ponovo su se nadvili nad gradom na Savi. Prije svega nekoliko dana, u Gradišci su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradala dva 18-godišnja mladića, a sada je ugašen život 20-godišnje djevojke.

Miličini prijatelji i najbliži, tugu su pretočili u stihove, koje su podijelili putem društvenih mreža.

“Za njih, ona je bila anđeo koji je zemljom hodao. “


“Nema više dovikivanja preko Kampusa i nema više nasmijanih lica, nećeš biti zaboravljena, drugarice… Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš. Počivaj u miru, mila moj”, glasile su poruke bližnjih.”


Milica je minulog ljeta proslavila maturu. Završila je Gimnaziju u Gradišci i bila jedan od boljih đaka u školi. Nakon završenog srednje škole, obrazovanja je nastavila na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close