-TopSLIDEVisoko

Grad Visoko recertificirao ISO standarde

GRAD VISOKO RECERTIFICIRAO ISO STANDARDE
Nakon što je proveden audit danas je u Gradskoj upravi Visoko održan i sastanak kojem su prisustvovali gradonačelnik Mirza Ganić sa pomoćnicima i saradnicima, kao i auditori koji su radili audit, a koji je ocijenjen izuzetno uspješnim, te je tako nastavljeno uspješno provođenje ISO standarda, a u ovom slučaju u pitanju su ISO standardi ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.
– Cilj audita je kontrola procesa i rada uposlenika Gradska uprave Visoko, te provjera rada po ISO standardima. Važno je da Grad Visoko i uposlenici kontinuirano poboljšavaju procese kako bi naši građani imali što kvalitetnije usluge i zato nam je važno da imamo visoke ciljeve, ali i visoku realizaciju ciljeva koje postavljamo. Gradska uprava Visoko će nastaviti kontinuirani rad na poboljšanju svih procesa u segmentu pružanja usluga, realizacije projekata, ali i jačanja kadrovskih kapaciteta, a cilj je naravno zadovoljstvo svih naših građana. – kazao je nakon audita gradonačelnik Ganić.
Auditori su pohvalili rezultate rada Gradske uprave Visoko, istaknuvši kako je sistem upravljanja izuzetno dobro postavljen i funkcioniše onako kako je i propisano referentnim standardima. Pohvalili su i sjajnu saradnju koju su tokom audita ostvarili sa uposlenicima, te interes uposlenih da se neke sitne zamjerke koje su se desile što prije i isprave.
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close