Gorenje u Zenici otvorilo peti studio u BiH

Jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, kompanija Gorenje, jučer je u Zenici otvorila novi Gorenje Studio koji se nalazi u Business Centru Aksa Zenica.
Studio se prostire na 200 kvadratnih metara, a u okviru njega se mogu naći najnoviji modeli Gorenje kuhinja, kućanskih aparata i bijele tehnike.
Nakon Sarajeva, Banja Luke, Tuzle i Mostara ovo će biti peti Gorenje Studio u Bosni i Hercegovini.
“Otvaranje novog Gorenje Studia samo je dio naše dugoročne strategije da se još više etabliramo kao lideri na tržištu Bosne i Hercegovine. Između Gorenja i kupaca u BiH je višedecenijski odnos povjerenja koji nas obavezuje da budemo pristupačni, što otvaranjem ovog studija sigurno i postižemo“, naglasio je direktor Gorenje Commerce d.o.o., Uroš Marolt.
Izražavajući veliko zadovoljstvo što je i Zenica nakon nakon drugih velikih gradova u Bosni i Hercegovini dobila svoj Gorenje Studio, direktor maloprodaje kompanije Gorenje, Nedim Junuzović posebno je istakao širi asortiman proizvoda koji studio nudi. “Na ovaj način građanima Zenice nudimo širi asortiman naših proizvoda, dok im je na usluzi i naše stručno osoblje koje će svojim savjetima i projektovanjem olakšati izbor svakom kupcu Gorenje proizvoda. Posebno bih istaknuo naše projektante koji ideje naših klijenata pretoče u djela, te ponudu Gorenje kuhinja koje besplatno dostavljamo i montiramo“, naveo je Junuzović.
Ovom prilikom Gorenje je upriličilo i simboličan društveno odgovorni gest. Tako je nakon provedene humanitarne akcije za stradale u poplavama u kojoj je donirano 300 novih kućanskih aparata širom zemlje, direktor Marolt i direktor Junuzović uručili su donaciju Udruženju roditelja osoba sa posebnim potrebama Zvijezda iz Zenice u iznosu od 1800 KM.
Gorenje je jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata. Snabdijeva korisnike u sedamdeset država širom svijeta već više od 60 godina.

Indikator.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close