Gile i Zvezde Granda uz vatromet ispisali historiju Kaknja!

Ono  što se večeras desilo na gradskom fudbalskom stadionu “Rudar” Kakanj  verujemo da se dugo neće desiti nigdje u Bosni i Hercegovini.

Na samom  početku koncerta se obratio i direktor Grand produkcija Saša Popović,  koji je za veliki trud i angažman na svim poljima organizacije pohvalio  načelnika Kaknja gospodina Nermina Mandru, a kako je i sam Popović  rekao; “Ovo se nikada nije desilo od postojanja Zvezda Granda” –  aludirajući na posjetu na kojoj mogu pozavidjeti i najveća imena ex  jugoslovenske estradne scene.- piše portal kakanj-x.com

Posljednjih  nekoliko dana je Općina Kakanj predvođena prvim čovjekom grada  gospodinom Nerminom Mandrom učinila nevjerovatan napor cilju  organizacije spektakularnog koncerta Zvezda Granda u Kaknju. Prvi put u  histoji postojanja Zvezda Granda od 2003.godine, jedan  bosnskohercegovački grad je imao čast da ugosti na ovaj način Zvezde  Granda. Zahvaljujući pobjedi Amara Jašarspahić Gileta, koji je postao  ikona Granda, oko 40.000 posjetilaca iz cijelog svijeta je večeras  uživalo u trosatnom koncertu za pamćenje.

Više saznajte na www.kakanj-x.com

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close