Foto: Održana prva noć Fashion week-a Banja Luka

Sinošni ambijent tržnog centra Mercator u Banja Luci ,definitivno je bio najposjećenije mjesto, s tim da se upravo tu održala prva noć 29 Nive BiH Fashion Week-a . Upravo zbog tog ambijenta, same organizacije, prelijepih manekena i manekenki, svjetskih modnih marki cjeloukupuni dojam izgledao je savršeno.

Zvanice su imale priliku uživati u modnim markama poput Iana, Inter Sport, Sport Vision, N Fashion, Juventa i mnoge druge.

SPORT VISION nije samo kompanija koja se bavi prodajom sportske obuce i odjece. To je BREND. Sve prisutan i afirmisan, koji se ne krije iza brendova iz svoje ponude Nike, Adidas, Champion, Sergio Tacchini, Converse, Reebok, itd. nego stvara sopstvenu verziju poslovnog ambijenta kao sinteze ljubaznosti osoblja, kvaliteta ponude i cijene.

CHAMPION je sportska modna marka osnovana 1919. godine i već više od 90 godina predstavlja istinskog prijatelja svakog amaterskog i profesionalnog sportiste. Tokom više od 9 decenija ostaje posvećena tradicionalnim vrijednostima sporta. Autentičnost je odlika koja se nalazi u srcu Champion kolekcije za jesen 2012. u kojoj su spojeni historija, sportsko naslijedje i prepoznatljivost u svijetu sportske garderobe. Posebno napominjemo Champion program zimskih jakni koji se po prvi put pojavljuje na našem tržištu.

SERGIO TACCHINI obuća je nezaobilazan adut suvremenog modernog muškarca u jesenjoj sezoni. Veliki izbor modela pruža mogućnost sjajnog kombinovanja outfit-a sa svim jesenjim vremenskim prilikama. Sergio Takini je trendi, retro, casual obuća za nošenje bilo kad i bilo gdje. Karakterise je aktivna elegancija koja prati zdrav životni stil i urbani duh vremena.

Naravno, Sport Vision ne zaboravlja ni ljubitelje zimskih sportova koje ćemo ovoga puta samo pomenuti. U ponudi su klasicni ’’zimski’’ brendovi KILTEC, GRI SPORT, BRUGGI, TIMBERLAND, MERREL, CAT i mnogi drugi ciji je akcenat na zimskim radostima i sportovima na snijegu. Kao kruna, i ove godine sija nova kolekcija najpoznatijeg zimskog sportskog brenda COLMAR, cije jakne, pantalone i rekvizite možete naći u Sport Vision maloprodajnim objektima širom Republike Srpske.

Kako je protekla prva noć pogledajte i uz fotografije, dok nad drugu noć točnije 10.11. sa početkom u 20:00 časova u ambijentu Hotela Bosna očekuje revija modnih kuća i modnih kreatora Carmen line, Baja Shoes, Nerzz Bešlagić, Branka Jovanović i Blanka Zgonjanin.

Za pregled fotografija KLIKNI!

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close