FK Sarajevo 8. septembra organizira humanitarni meč za obnovu bolnice u Bihaću

Fudbalski klub Sarajevo organizira humanitarnu utakmicu za prikupljanje sredstava za obnovu izgorjele bihaćke bolnice Dr. Irfan Ljubijankić.

U revijalnom susretu nastupit će tim sastavljen od igrača iz sarajevskih premijerligaša i nogometaši bihaćkog Jedinstva, saopćeno je iz sarajevskog kluba.

Profit od prodaje ulaznica za ovu utakmicu bit će doniran za obnovu kantonalne bolnice u Bihaću, a cijene ulaznica su: Bordo VIP 100 KM, tribina zapad VIP galerija 30 KM, tribine istok i zapad 10 KM, te sjever i jug 5 KM.

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje partnere da kupovinom ulaznica učestvuju u humanitarnoj utakmici, da bi se prikupilo što više novca za obnovu bolnice.

Ulaznice je moguće naručiti putem službe za finansije FK Sarajevo (zatražiti predračun od FK Sarajevo putem e-maila finansije@fcsarajevo.ba, odnosno ulaznice@fcsarajevo.ba, ili na tel 033/664-262), te online, putem internet portala KupiKartu.ba.

Također, ulaznice se mogu kupiti u fan shopovima FK Sarajevo (u prostorijama FK Sarajevo ili Bezistanu), kao i kod ovlaštenih prodavača ulaznica u gradu, a na dan utakmice ispred stadiona Koševo.

Utakmica će biti odigrana 8. septembra na stadionu Asim Ferhatović Hase, s početkom u 19 sat

klix.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close