NogometSportVisoko

FK Gračanica Kosmos narednog vikenda počinje sa pripremama za nastavak sezone

Naredne nedjelje, 14. februara, obavit će se prozivka i prvi trening pred nastavak sezone igrača FK Gračanica Kosmos. Ovim putem ovaj viso0čki klub koji se takmiči u Kantonalnoj ligi ZDK poziva sve svoje igrače, kao i ostale zainteresovane, da dođu u nedjelju u 14 sati na stadion Kemal Uzunalić – Švabo u Gračanici.

Ciljevi pred nastavak sezone ostali su nepromijenjeni, a to je sam vrh tabele i po mogućnosti prvo mjesto. Dosadašnja saradnja dva udružena kluba, FK Kosmos i FK Gračanica, pokazala se kao pun pogodak, te se i u budućnosti očekuju još bolji rezultati kao plod ove saradnje, kako na sportskom, tako i organizacionom i infrastrukturnom planu.

FK Gračanica Kosmos naročito se želi zahvaliti MZ Gračanica na dosadašnjoj pomoći u funkcionisanju ovog kluba, te se nadaju i u budućnosti sličnoj saradnji. Osim toga nemjerljiv doprinos klubu dali su i sami navijači kao i sponzori kluba kojima se FK Gračanica Kosmos također ovim putem zahvaljuje i poziva ih da budu uz njih i u nastavku sezone.

FK Gračanica Kosmos
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close