Evo kako su završili pobjednici popularnih muzičkih rijalitija!

Većina onih koji su trijumfovali u popularnim rijaliti TV takmičenjima pala je u zaborav. Njihova slava trajala je kratko, a danas su daleko od vrha estrade

Cveta Majtanović, pobjednica šoua “Idol”, 2004. godine bila je glavna atrakcija i mnogi su polagali velike nade u nju, a njen prvi singl “Nisam ista” proglašen je za hit godine. Takmičila se i na Beoviziji, ali nije uspjela da se plasira na Eurosong. Sad radi kao psiholog i, prema nekim informacijama, živi u Koreji.

Ivica Lauš, pobednik “3K dura” iz 2000. godine, nakon trijumfa gostovao je na prvom albumu sastava “Alogija”, ali danas ga se malo ko sjeća.

Adnan Babajić trijumfovao je u “Operaciji trijumf” 2009. godine, nedavno je promovisao album, ali nije uspio da izgradi karijeru kakva dolikuje pobjedniku. Čak mu je većina pjesama izbrisana sa popularnog kanala YouTube, piše Blic.rs

Davor Jovanović pobjednik je prve sezone “Prvog glasa Srbije” 2011. Bio je popularan tokom takmičenja, ali nije snimio album koji su mu producenti obećali, a sad nastupa po klubovima. Nakon njega u istom šouu 2013. pobijedila je Mirna Radulović. Izbjegavala je medije, a nakon predstavljanja Srbije na Eurosongu sa Sarom Jovanović i Nevenom Božović snimila je nove pjesme i promijenila i imidž, ali uzalud.

Od njih se mnogo očekivalo

Neki pobjednici “Zvezda Granda” nisu ostvarili uspjeh koji su očekivali. Tako Bane Mojićević, pobjednik prve sezone, ni poslije deset godina nema hit. Dušan Svilar (2007) s vremena na vrijeme se pojavi kao gost na koncertima Kemala Montena. Ni Stefan Petrušić (2011) ni Darko Martinović (2012) nisu uspjeli da zadrže popularnost koju su imali tokom takmičenja.

Ni bh. pobjednici i učesnici nisu napravili neke zavidne karijere, u OBN talents show pobijedio je Emir Đulović kojeg jedva negdje da ima, isto tako ni Amel Ćurić i Enver Lugavić Kice nisu nešto uznapredovali. Jedino Erna Džeba radi po klubovima i diskotekama i ima je u medijima.

(blic.rs)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close