Emin Efendira novi član Upravnog odbora NK Bosna Visoko

Upravni odbor NK Bosna Visoko sa zadovoljstvom obavještava  javnost da je novi član Upravnog odbora NK Bosna Visoko gospodin Emin Efendira  direktor  Visočke društveno odgovorne firme MEGA-TRANS koja se bavi pružanjem  logističkih usluga  uključujući  transport, skladištenje, distribucija, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova.

Kako nam je rekao gospodin  Efendira  njegov ulazak u Upravni odbor NK Bosna Visoko je isključivo  iz razloga što Upravni odbor ćine mladi ljudi željni dokazivanja i što rade u interesu svih građana općine Visoko a sve to sa puno emocija i elana. Takodže Efendira istiće da se vide veliki pomaci u samoj organizaciji kluba kao i infrastrukturi kompletnog stadiona što je temelj svakog zdravog poćetka. Na kraju  je istakao da svi privredni subjekti  sa  općine Visoko se ukljuće u okviru svojih mogućnosti kako bi stadion i NK Bosna  dobili infrastrukturu kako Visoko i zaslužuje.

Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Farukom Ihtijarevićem želi  mnogo sreće i uspjeha gospodinu Eminu Efendiri  u Upravnom odboru NK Bosna Visoko.

NK Bosna

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close