Ekskluzivno pogledajte novi video spot Zdravka Čolića ‘Vatra i barut’

Uoči svog velikog koncerta 31. svibnja u Areni „Boris Trajkovski“ u Skoplju, Zdravko Čolić je danas u podne u društvu prijatelja i suradnika predstavio novi spot za naslovnu pjesmu aktualnog albuma “Vatra i barut” .
Spot je sniman u Makedoniji, na atraktivnim lokacijama u Skoplju i na Ohridu. Kao specijalni gost,u spotu se pored Čolića pojavljuje Vlatko Stefanovski, čije su gitarske dionice upravo ovoj pjesmi dale specifičnu notu, a svoju ulogu imala je i model Natali Grubovik.

Ovaj video spot u režiji Igora Ivanova – Izija zamišljen je kao putovanje krozvrijeme i na moderan način povezuje različite lokacije i stilove, predstavljajući Makedoniju preko njenog drevnog naslijeđa do današnjice. Sa pojavom Zdravka i Vlatka plete se priča čiji je fokus ljubavna čežnja jedne dame koja na kraju pronalazi svog životnog partnera. Produkciju video spota potpisuje Bane Popović.

Tekst pjesme „Vatra i barut“, napisala je Marina Tucakovićuz Ćolićevo sudjelovanje koji je i kompozitor ove pjesme, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Spot pogledajte na slijedećem linku –
http://youtu.be/ymmE_3syEAI


Aleksandra Nasković
Voditelj odjela promocije i odnosa s javnošću

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close