-TopSLIDEBiHPrivreda

DANIALS i KLUB 9MM potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

DANIALS I KLUB 9MM POTPISALI UGOVOR O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI

Danas su DANIALS i KLUB 9MM iz Donjeg Vakufa potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.
Ispred DANIALS-a Ugovor je potpisao Miralem Bahtić, izvršni direktor, a ispred kluba 9MM Zekerijah Mehtić.

“DANIALS će podržavati klub 9MM kao jedan od glavnih sponzora i ovo je jedan od načina da promovišemo streljaštvo i edukaciju iz oblasti sportskog i lovačkog naoružanja u Bosni i Hercegovini. Klub 9MM smo prepoznali kao jednog od vodećih klubova ne samo na prostoru Srednje Bosne nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini” – rekao nam je Miralem Bahtić.

Zekerijah Mehtić je istakao da “već izvjesno vrijeme imamo dobru  saradnju sa DANIALS-om kroz projekte, a sve u cilju podizanja svijesti o važnosti pravilnog rukovanja oružjem”.

Klub 9 MM će vršiti testiranje, prezentaciju i predstavljanje brendova  koje zastupa DANIALS, kao i opreme odjeće i obuće i dodataka koje  DANIALS proizvodi i zastupa.

DANIALS je generalni distributer i zastupnik svjetskih brendova oružja i opreme, prije svega: optika KONUS i VORTEX, lovačkih i taktičkih pušaka TIKKA, SAKO, ATA ARMS, lovačkih pušaka SARSILMAZ i HUGLU,vazdušnih pušaka PERUN i GAMO, pištolja ZIGANA, SAR, SMITH&WESSON, SIG SAUER, HS, CRVENA ZASTAVA i dr. DANIALS u prodaji ima i brendove BENELLI, BERETTA, BERGARA, BAIKAL i CRVENA ZASTAVA.

zosradio.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close