„Damar omladine“: „Važnost pozitivnog imidža s ciljem postizanja bolje društvene inkluzije“

Udruženje „Damar omladine“ nakon održane dvije radionice na teme „Vještine prezentiranja“ kao i „Jesi li poduzetnički materijal?“ organizira i treću radionicu za mlade na temu „Važnost pozitivnog imidža s ciljem postizanja bolje društvene inkluzije.“

Cilj radionice jeste upoznavanje učesnika sa deklaracijom o ljudskim pravima, upoznavanje sa pojmom invaliditeta i teškoćama sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, inkluzija osoba sa invaliditetom kao aspekt građenja pozitivnog imidža, kako izgraditi logo ili poruku organizacije ili pojedinca.

Ova radionica će se održati u utorak, 24.06.2014. godine, u prostorijama Udruženja „Damar omladine“ sa početkom u 13:00h.

Radionica je namjenjena mladima, a prijaviti se možete putem maila [email protected] sa naznakom „Važnost pozitivnog imidža“ gdje ćete osim imena i prezimena ostaviti i kontak telefon.

Radionice su besplatne i održavaju u okviru projekta Prijateljskog centra za zdrvlja mladih u sklopu programa All Inclusive Fondacije Mozaik, koji finansira Fondacija Light for the World iz Austrije i Austrijska razvojna agencija, a implementira Udruženje “Damar omladine”

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close