„Confero“: Premijera “Režima” pod kritičkom prismotrom

ZVANIČNI TEATARSKI KRITIČAR DOLAZI NA PREMIJERU REŽIMA

Još su dva dana ostala do premijere predstave Režim, koju izvode studenti Udruženja mladih ljubitelja scenskih umjetnosti „Confero“, a na sceni ih muzički prate bend Uncle Sen, koji će žanrovski dočarati muzički teatar. Ulaznice će se moći još sutra kupiti u prostorijama Damara omladine od 13 do 15h i na sam dan predstave u prostoru gradskog kina Visoko od 15h sati do početka predstave. Napominjemo da su sjedišta numerisana i da se raspored sjedenja mora poštovati. Unošenje košpica, flaša i ostalih tupih predmeta je po odluci uprave Gradskog kina Visoko strogo zabranjeno jer je isto preuređeno, tako da publiku u četvrtak, 7. februara (19,30), na dan premijere očekuje i sasvim novi, dotjerani izgled Gradskog kina Visoko. Publika će po završenoj predstavi imati priliku ocjeniti istu, a ocjene predstave biće upućene prema Ypal sjedištu u Francuskoj, čiji je Confero član od 2011. godine. Na ovaj način se čuje i promoviše kritičko mišljenje publike, te se u skladu sa ocjenama predstave iste preporučuju za dalju turneju.

Ulaznice možete rezervisati i putem maila [email protected] ili putem telefona 062 380 941. Kako biste na vrijeme dobili željeno mjesto, i bili bliže glumcima i samom bendu, budite efikasni i osigurajte svoje ulaznice.

Na premijeri Režima će se među pozvanim gostima naći i oficijelni teatarski kritičar portala www.kritika.ba koji će također ocijeniti predstavu. Na ovaj način Confero poštuje i mišljenje druge strane teatarske branše, te još više insistira na svom kvalitetu.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close