Četiri vrste penisa

O veličini muškog “ponosa” se često polemiše, ali se manje govori o njegovim oblicima.

Naime, postoje 4 vrste penisa koji se međusobno razlikuju kako po svojoj veličini, tako i po obliku.
Svaki od njih ima svoje prednosti i mane, a kako biste sljedeći put znali s kim ili s čim imate posla vrijeme je da saznate na kakve sve primjerke možete da naiđete, piše Hot.

Burito

Riječ je o ogromnom penisu čiji je oblik nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine. Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerke izvade “čudovište” ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena burito penis izaziva neprijatnost i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispunjava, stvarajući velik pritisak i stimulaciju svih oblasti.

Mane: Muškarci s takvom opremom mogu da budu preponosni na svoju veličinu zbog čega mogu biti agresivni, jer nerijetko zaborave da je vagini potrebno vrijeme za zagrijavanje kako bi se rastegnula i kako bi se izbjegao bol. Seks s muškarcem koji ima velik penis zaista može biti neprijatno iskustvo, a nije isključeno ni da neke žene, čim ga ugledaju, neće htjeti seks.

Banana
Baš kao banana, neki su penisi zakrivljeni prema gore.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gore, ima priliku da stalno stimuliše gornji dio vagine , u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trljanje može da rezultira vrlo dobrim seksom, čak i ako muškarac ima lošu tehniku.

Mane: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i izvinjavaju za “nakazan” oblik svog polnog organa. Međutim, ni sami nisu svesni koliko zapravo takav oblik dobro djeluje na ženu.

Kuka
Slično, ali suprotno od banane, penis je zakrivljen prema dolje.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa doggy style je odličan, jer penis zakrivljen prema dolje u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku, a dobra je i poza kad je partnerka gore, leđima okrenuta ka licu muškarca.

Mane: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimuliše onako kako bi trebalo i nema načina da se to ispravi.

Džepna raketa
Riječ je o malom penisu, ali koji svakako ne treba potcjenjivati.

Prednosti: Kao prvo, imajte na umu da su mali vibratori nazvani “džepna raketa” jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza, za njih su dobre i misionarska i doggy style. Osim toga, zahvalniji su za oralni seks.

Mane: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne praktikuje odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome pridavati puno pažnje, samo nastavite tamo gdje ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

 

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close