Blagajci na humanitarnom koncertu pomogli oboljeloj Visočanki

U Domu kulture u Blagaju u nedjelju navečer održan je humanitarni koncert s cilje prikupljanja novčane pomoći za Elmu Vranac.

Ova djevojka je iz Visokog i oboljela je od melanoma – malignog oboljenja kože, te je za njeno liječenje potrebna terapija čija vrijednost iznosi oko 280 000 KM.

Njena obitelj nije u mogućnosti osigurati potrebna sredstva za liječenje, te je pokrenuta humanitarna akcija s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje ove mlade Visočanke.

Na humanitarnom koncertu u Blagaju nastupili su brojni izvođači poput Amne Keskin, Edite Gosto, Anela Čorde, Merime Berberović, Salema Sihirlića, Mustafe Omerike koji je jedan od natjecatelja u showu ‘Zvezde granda’, te je za ovu priliku stigao izravno iz Beograda.

Nastupili su još Anida Šoljić, članovi KUD-a ‘Blagaj’, Anes Granulo, Ajša Kapetanović, Mensur Salkić, Elvin Kadrić, Edin Mašić, Emir Pihljak, Miralem Ramić, Namik Husnić, Irfan Pandur, Elmedin Balalić.

Blagajci su još jednom pokazali humanost na djelu, te je na ovom koncertu za liječenje Elme prikupljeno oko 5000 KM, uz prepunu dvoranu Doma kulture. Interes za koncert bio je veliki, o čemu govori činjenica da je oko stotinjak osoba ostalo pred dvoranom jer unutar objekta nije više bilo mjesta.

Svi koji žele pomoći nabavku lijeka PEGIntron alfa 2b za Elmu, mogu izvršiti uplatu na broj žiro računa:
SPARKASSE BANK DD SARAJEVO 199-047-60770557-71
Osobni BROJ 21-824023-770557
A za uplate iz inozemstva:
STEIERMAERKISCHE UND SPARKASSE BANK
SWIFT:STSPAT2G
IBAN: BA39 1990 4760770557 71
Na ime: VRANAC ELMA, VIII ULICA 22, VISOKO, 71300.

www.magazinplus.eu – Bljesak.info

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close