BH Telecom: “Zašto je moja škola COOL?”

BH Telecom dijeli 175 računara: Snimite kratki film o školi i osvojite vrijednu računarsku opremu

Od 1.10. do 15.12.2014.

 

Veliko nagradno takmičenje BH Telecoma za sve osnovne, srednje i specijalne škole sa područja Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Snimi COOL video i osvoji COOL računarsku opremu za svoju školu!

 

Takmičenje je koncipirano u tri ciklusa i za učešće je potrebno:

 

  • od 1.10. do 2.11. izvršiti prijavu škole za takmičenje. Obrazac za prijavu dostupan je na linku http://www.bhtelecom.ba/6060.html
  • od 03.11. do 16.11. postaviti sadržaj/video zapis o svojoj školi u trajanju do 3 minute na Facebook page-u BH Telecoma,
  • od 17.11. do 15.12. pozvati simpatizere svoje škole da lajkaju postavljeni sadržaj na Facebooku

Nakon 15.decembra, slijedi  sabiranje pristiglih lajkova video snimaka  i glasova 12-člane komisije i objavljivanje spiska 35 škola pobjednica kojima će BH Telecom isporučiti nagrade.

Nagradni fond takmičenja: 175 računara, 70 multifunkcijskih uređaja i odgovarajuća mrežna oprema.

 

Napomena:

  • Uz elektronsku prijavu putem web portala nepohodno je priložiti Rješenje o upisu u sudski registar / Izvod iz sudskog registra – kopija,
  • Video sadržaj može da bude slobodan izbor prezentacije škole, napravljen sa prosječnog mobilnog uređaja, računara i sl., te dostavljen od strane učenika ili nastavnog kadra.
  • Škola mora biti ugovoreni korisnik minimalno jedne usluge BH Telecoma (što dokazuju kopijom zadnjeg računa ili ugovora) koji se prilažu uz elektronsku prijavu putem web portala.
  • Kompletnu listu pravila takmičenje možete preuzeti klikom na link  ovdje.
  • Spisak škola pobjednica ovog takmičenja će biti objavljen u „Oslobođenju“, kao i na web i Facebook stranici BH Telecoma.

 

Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail: nagradna.igra@bhtelecom.ba

 

BH Telecom je na ovaj način kroz nagradne igre u proteklom periodu dodijelio preko 2200 računara i preko 900 drugih multifunkcijskih uređaja za opremanje više od 400 škola u BiH. Ulaganje u obazovanje mladih je jedan od najvažnijih stubova drušvene odgovornosti BH Telecoma.

 

Učestvuj i osvoji vrijedne nagrade!

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close