Javne ličnostiM plus

Auto-škola KARAVDIĆ: Sretan rođendan Mustafi Karavdiću

Mustafa Karavdić – 29. septembar 1953.

AUTOŠKOLA KARAVDIĆ VL. KARAVDIĆ MUSTAFA VISOKO

 

Auto-škola KARAVDIĆ Visoko – Kvalitet, povoljna cijena i stručnost su Vaša sigurnost u uspjeh

AUTO ŠKOLA KARAVDIĆ Visoko je auto škola koja se bavi obukom i pripremanjem vozača za polaganje ispita iz poznavanja saobraćajnih propisa i polaganje ispita iz poznavanja upravljanja motornim vozilom. Auto škola posjeduje moderna i kvalitetna vozila za obuku vozača za upravljanje motornim vozilom, kao i sopstvene prostorije za pripremanje kandidata za polaganje ispita iz poznavanja saobraćajnih propisa. Instruktori koji vrše obuku su osobe sa dugogodišnjim iskustvom i garant su da ćete položiti vozački ispit i postati uspješan i pouzdan vozač.

Obuka vozača se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Pod teorijskim dijelom obuke smatra se osposobljavanje kandidata iz poznavanja propisa o sigurnosti saobraćaja na putevima. Ovaj dio obuke počinje upoznavanjem kandidata iz poznavanja propisa o sigurnosti saobraćaja na putevima, sa osnovama poznavanja motornih i priključnih vozila. Nastavni sat traje 45 minuta i kandidat u toku jednog mjeseca može imati naviše četiri sata uz obavezno vođenje dnevnika. Trajanje obuke zavisi od kategorije za koju kandidat polaže. Nakon završetka obuke kandidat polaže ispit. Kandidati ovaj dio obuke prolaze u opremljenim prostorijama auto škole. Praktičnom dijelu obuke – tj. obuka upravljanja m/v – kandidat može pristupiti kad položi teorijski dio. Obuka traje 45 minuta, a blok obuke traje 90 minuta i kandidat u toku jednog dana može imati najviše dva sata. Prva četiri sata se izvode na poligonu ili na putu sa manjom frekvencijom saobraćaja, a koji odredi organ općine. Obuku vrše iskusni instruktori auto škole. Trajanje ovog dijela obuke je određeno obaveznim brojem sati koji ovisi o kategoriji za koju se obuka vrši. Obuka u školi se vrši na kvalitetnim i modernim automobilima. Nakon završetka obuke kandidat pristupa polaganju isita za polaganje vozačkog ispita.

Kontaktirajte auto školu “KARAVDIĆ” i saznajte više detalja o auto školi, kao i o načinima plaćanja, cijenama, kao i o samim detaljima obuke.

Auto škola “KARAVDIĆ” Visoko – Kvalitet, povoljna cijena i stručnost su Vaša sigurnost u uspjeh.

Adresa: 71300 Visoko, Gornje Rosulje 86

Mobitel: 00387 (0)61 779-673

Kontakt: Karavdić Mustafa

auto-skola-karavdic-001

www.magazinplus.eu

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close