Ask.fm: Srpske djevojčice poziraju gole na porno-sajtu

Srpske djevojčice od samo petnaestak godina svakog dana se skidaju i nepoznatim osobama pokazuju svoje intimne tetovaže, pirsinge i različite dijelove tijela preko popularnog sajta Ask.fm. Anonimni korisnici ih „navlače“ zanimljivim pitanjima, koja postaju sve provokativnija, nagovore ih da uključe video-kameru, pa ih snimaju i video postavljaju na društvene mreže. Najviše ima tinejdžera, ali ponekad zalutaju i „malo slobodniji“ roditelji, koji odobravaju ovakav vid zabave svoje djece, pa se snimaju zajedno s njom.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da ovakve pojave loše utiču na mlade i da tu nalaze pogrešne uzore.

– To je uvođenje pedofilije. Razvija se pogrešan model ponašanja, a jednom kad se pređe ta granica, kad se uđe u taj svijet, iz njega se ne može izaći. To bi trebalo da bude kažnjivo. I to žestoko! Što se tiče roditelja koji podržavaju svoje djevojčice da se svlače i ponašaju tako slobodno, tu nema opravdanja. Divno je kad roditelji žele da se druže sa svojom djecom, ali roditelji djeci treba da budu autoritet i shodno tome moraju da postoje neke granice i zabrane – izričita je Jankovićeva.

Primjeri video-snimaka sa sajta ask.fm

Moja kćerka ne puši oralno

PITANJE: Je l‘ znate da vaša kćerka ne puši samo nargilu?
Majka: Moja kćerka samo puši nargilu, ne puši ništa oralno, samo je zapalila dvije cigare. Droge lake ne puši i ništa oralno!
Kćerka: (Smije se i dodaje) Oralno, ahahaha, au, kevo, carice!

Droga ponekad, ništa strašno

PITANJE: Tvoja keva je sada na nekoj drogi, zar to nije užasno?

Kćerka: Ajde, kevo, odgovaraj!

Majka: Pa dobro, pile, da li si me testirao da sam na nekoj drogi, ovo je cigara, vidi! (Kćerka joj pokazuje gde da usmjeri cigaretu) A droga ponekad, to nije ništa strašno za moje godine, za vaše jeste.

Kćerka: (Smije se) Ko puši, zdravlje ruši, ko duva, zmaj ga čuva!

Majka: Ne s**i.

Kćerka u brusu i gaćicama

PITANJE: Alo, ženo, kćerka ti se slikala u brusu i gaćicama sa 11-12 bijednih godina. Je l‘ vidiš u šta je pretvaraš, jednog dana će gola da se slika, prodavaće svoje tijelo jer si je ti tako naučila, glupačo matora?

Majka: Pile moje drago, zašto se ti nerviraš zbog moje kćerke? Ajde uđi u neku agenciju modnu, pa pogledaj kako se bukovi rade, ne u skafanderu ili ski-odelu, nego dvije slike u vešu, dvije slike u haljinici, dvije slike u pantalonicama. Ajde ne budi glup ili glupa pa sam pronađi na internetu. Mojoj kćerki samo možeš da zavidiš i zato nemoj pisati više ovakve gluposti.

Klinka se skida pred kamerom

Djevojka od 15-16 godina priča sa anonimusima s druge strane i pokazuje im grudi.
Djevojka: (Raskopčava duksericu) Ma boli me k..ac za cio svijet, sad ću da vam pokažem sise! Evo ovo su moje sise, sad ću da vam bacim jednu. Hoćete lijevu ili desnu, pa da se grudvate lijepo.

Kecajte se i vi ako vam je merak

Djevojka: Brate. Po hiljaditi put vam kažem: ne opterećujem se debilnim ljudima. Brate, i da sam kurva, lično moja stvar. Je l‘ se ti je..š, ne je..š se, brate, je..m se ja. Tvoja li je pi..a, pa nije, brate, moja je, pa šta. Šta se opterećujete onda time, budite i vi kurve, kecajte se i vi ako vam je merak, šta drugo mogu da vam kažem, piše Kurir.

Tinejdžerka pokazuje pirsing

Dvije atraktivne crnke ćaskaju s nekoliko momaka i, na njihov zahtjev, pokazuju im pojedine dijelove tijela.
PITANJE: Je l‘ mogu da vidim kakav ti je pirsing? Pokaži mi.
Crnokosa djevojka podiže majicu i anonimnom pokazuje pirsing na stomaku.
– Izvol‘te, na! Jesi li sada vidio? – zapitkuje sa osmijehom podignute garderobe.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close