Općine BiHPolitika

ASDA Zenica: Saopćenje za javnost

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Jučer je Gradski odbor Stranke demokratske aktivnosti –  ASDA Zenica održao svoju redovnu sjednicu kojoj je prisustvovao i predsjednik Kantonalnog odbora stranke mr. Ramo Isak.

Gradsko odbor je razmatrao aktuelnu političku situaciju u našem gradu, a predsjednik Isak je informisao članove Gradskog odbora o stavovima i zaključcima Kantonalnog odbora stranke u vezi realizacije njenih programskih ciljeva u ovoj izbornoj godini.

Konstatovano je kadrovsko jačanje ASDA stranke na svim nivoima, uključujući i Zenicu, u kojoj je samo u protekloj sedmici stranci pristupilo novih 56 članova. Ovo potvrđuje da naši građani sve više uviđaju i prihvataju opredijeljenost stranke u borbi protiv korupcije, nepotizma, političkog elitizma i stranačkog zapošljavanja.

Evidentno je da se politika vladajućih struktura sve više razobličuje, te da isprazna predizborna obećanja ne rezultiraju konkretnim poboljšanjem životnog standarda, zapošljavanja i sigurnosti građana.

Gradski odbor je pohvalio humani čin svog vijećnika u Gradskom vijeću koji je svoj paušal uplatio u korist bolesnog sugrađanina. Gradski odbor ASDA poziva sve svoje članove, aktiviste i simpatizere da se priključe ovoj humanitarnoj akciji (Kraj).

 

Gradski odbor ASDA Zenica

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close