LifestyleShowbizVisoko

Armin Muzaferija nakon Amerike kreće na ramazansku turneju po BiH

Armin Muzaferija nakon nekoliko odličnih koncerata u martu i aprilu, između ostalih u Kopenhagenu povodom Dana nezavisnosti BiH, te u Grand Rapidsu u Michiganu i u Genevei, tokom maja boravio je na mini turneji u Americi.

Nastupi našeg pjevača sve su traženiji među Bosancima i Hercegovcima koji žive u ovoj zemlji, gdje je Muzaferija održao dva izvanredna koncerta, 13. maja u Des Moines u saveznoj državi Iowa, te 19. i 20. maja u Salt Lake Cityju u državi Utah.

Armin je publici priredio muzičke večeri za pamćenje, a u Sarajevo se vraća pun lijepih utisaka i s najavom novih koncerata krajem mjeseca juna.

– Poslije koncerata po Americi vraćamo se u BiH gdje imamo ramazansku turneju po BiH u sklopu manifestacije Ramazanske večeri. Tom prilikom družit ćemo se u Visokom, Ilijašu, Hadžićima, Zenici, Tešnju, Tuzli, Cazinu, Goraždu, Kiseljaku, Fojnici, Travniku i Bugoju, a, tradicionalno, realizirat ću i mini turneji u Turskoj. Krajem juna vraćam se publici u Americi, gdje ćemo ponovo imati veliki koncert u Chicagu, a potom u Detroitu, Grand Rapidsu i Phoenixu – kaže Armin Muzaferija.

Faktor.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close